Hotelová restaurace


Restaurační část se skládá z restaurace s barem, jídelny s bufetovým pultem a velkou letní terasou. Hotelová restaurace je otevřena i pro širokou veřejnost.

Pohoštění lze připravit i ve venkovním altánu s grilem, udírnou a barem. Případně si lze prostory pronajmout pro soukromou oslavu.

Restaurace má kapacitu 30 míst, jídelna 50 míst, tudíž lze vytvořit i velké společenské prostory pro vaše oslavy, rauty, svatby, konference s coffee breakovou částí až pro 100 lidí. Letní terasa nabízí až 30 míst. Venkovní prostory jsou ideální pro párty stany s veškerým servisem.

Hotelová restaurace je otevřena od 12.00 do 21.00 hodin v sezóně. Mimo sezónu se otevírací doba může lišit. 

Vaříme jídla bez umělých dochucovadel a polotovarů. Máme několik vybraných jídel, která často obměňujeme v závislosti na dostupnosti sezonních surovin, aby pokrmy byly vždy čerstvé a poctivé. Menu je zaměřeno na tradiční českou kuchyni, místní speciality. Snažíme se, aby v nabídce bylo vždy i jídlo bezmasé či vhodné pro děti. Oblíbené jsou i naše deserty. Umíme uvařit jídla bez lepku, bez laktózy a další speciální stravu. Co můžeme, to si vyrobíme v naší kuchyni sami.

Na baru naleznete širokou nabídku nealko i alko nápojů, výběrovou kávu, víno z moravského vinařství Blatel a zejména vlastní pivo z minipivovaru. Na čepu ležák, tmavé, a speciál.

Hotelová jídelna pro ubytované je oddělenou částí pro soukromí hostů s dětským koutkem.

Snídaně se podává formou bufetových stolů. Večeře, tříchodová, výběrem z jídel české kuchyně formou bufetu. Obědy lze na místě vybrat z nabídky servírovaného denního menu.

Jídlo i nápoje v režimu hotelového stravování se vydává v jídelně hotelu v určenou dobu:

Snídaně: 8.00 - 10.00 hodin                Večeře: 18.00 - 20.00 hodin

Pro hotelové hosty je možné účet za konzumaci připsat na hotelový účet.

Platit lze i hotově nebo platební kartou.